Chicharito Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Zdravím , mám nový xbox 360 elite , mám to připojené na poměrně novém , velmi slušném LCD monitoru LG , hraju na tom fifu world cup 2010 a obraz mi přijde lehce mázlý , dá se nějak nastavit rozlišení nebo tak něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Pomocí jakého kabelu máš připojený monitor k xku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Rozlisenie sa nastavuje v menu konzoly, settingu...nedostal si sa tak "daleko"? Mas to prepojene VGA kablom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 SCART nebo VA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 dostal ale tam zadne nastaveni obrazu neni ...jen 50 PAL nebo 60 PAL .....sry mam xbox poprve a jakoze moc se v tom fakt nevyznam :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 na AV či SCART rozlišení nenastavíš :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 na AV či SCART rozlišení nenastavíš :) . mám objednaný VGA kabel , bude to pak lepší ten obraz ? sry fakt jsem v tomhle totální LAJK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 jj VGA kabel ti udělá až 720p .... (takže to bude lepší ) //počkat teď čtu ,že máš monitor jak se ti podařilo tam píchnout AV/SCART ? :blink: Nemáš ty náhodou takový ten TV monitor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 jj VGA kabel ti udělá až 720p .... (takže to bude lepší )//počkat teď čtu ,že máš monitor jak se ti podařilo tam píchnout AV/SCART ? :blink: nejlepsi je hdmi ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 nejlepsi je hdmi ze ? jj pokud máš HDMI výstup v monitoru tak to budeš mít nejlepší kvalitu obrazu :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 SCART nebo VA Aha, ty mas monitor s TV tunerom. Isto mas tam aj HDMI vstup, tak si preco nekupil HDMI kabel (cca. 5 Eur)? Aky to je model toho monitora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 hdmi totiz nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 hdmi totiz nema Tak VGA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chicharito Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Tak VGA :) jo jo uz je objednanej , diky pak jeste poridit nejake zajimave hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Aky je to monitor? Model EDIT: Pisal si, ze tvoj monitor s TV tunerom nema HDMI port, tak asi v tom nemas jasno...casto ma aj 2xHDMI http://www.alza.cz/lcd-monitory/s-tv-tunerem/18849635.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chicharito
Zdravím , mám nový xbox 360 elite , mám to připojené na poměrně novém , velmi slušném LCD monitoru LG , hraju na tom fifu world cup 2010 a obraz mi přijde lehce mázlý , dá se nějak nastavit rozlišení nebo tak něco ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.