jirik21 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Ahoj. Je možné dát do PSP soubor PDF aby to šlo číst jak v počítači?? jestli jo tak kam to mám dát :D .. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 1) musíš mít CFW 2) PDF jde číst přeš irShell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 a nebo musíš mít HBL a přes program book Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 tak já to zkusim ;) dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirik21
Ahoj. Je možné dát do PSP soubor PDF aby to šlo číst jak v počítači?? jestli jo tak kam to mám dát :D .. díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.