Tom4sek Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli nevíte čim by mohlo být to že mi nejdou nové hry např. Tekken 6,FiFa 10 a určitě by se našli další .Děkuju moc :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Jaký máš CFW? -> Settings - System Settings - System Information. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom4sek Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 5.00 m33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 5.00 m33-6 UDELA JSI UPADATE NA 5.50 gen-d3 a pak ti pujdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Ok, takže stačí udělat update na 5.50 GEN D3 v psp najeďte do SYSTEM > SYSTEM SETTINGS a vyberte RESTORE TO DEFAULT a pak ješt+ vypněte všechny pluginy - nutné! stáhněte si potřebný soubor: download otevřete stažený rar a jeho obsah nakopírujte na kořen karty (například do F:/) v PSP si zpusťte XGEN INSTALER (game > memorystick) Vyberte FLASH INSTALL CFW 5.50 GEN-D3 až vás to vyzve k restartu, tak to akorát potvrďte nyní držte vypínací tlačítko v pozici vypnout tak dlouho, dokud se psp nevypne až se PSP vypne, dejte ho zapnout a držte hned od začátku R v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a jeho nastavení změňte na VSHMENU (pomocí klikání křížkem) poté v recovery menu/advanced zvolte možnost "format flash1 and reset settings" - není nutnost provést nyní ve VSH (dostanete se do něj přes zmáčknutí tlačítka SELECT, když jste v menu PSP) nastavte UMD ISO mode na M33 a teď už akorát stahujte hry a pařte (hry již nemusí být patchnuté aby fungovaly) Nejnovější hry vyžadují FW 5.50 Prometheus Novinky: - Podpora všech her vyžadující FW 6.20 bez nutnosti patche - Opravena chyba se souborem SAVEDATA Instalace CFW 5.50 v2 Prometheus je pouze na PSP 1000/2000 (kromě TA-088v3) s CFW GEN-D3! Na PSP GO/2000/3000 s TA-088v3, nebo na jinou verzi firmwaru jako 5.03GEN / MHU, to není možné! Dojde k bricku! 1. Stáhněte si rar odsuď 2.Složku 5.50_Prometheus zkopírujte do složky ms0:/PSP/GAME/ 3.Spusťe v PSP a zmáčkněte křížek pokud chcete nainstalovat. 4.Po dokončení instalace(trvá pár sekund) zmáčkněte křížek. Užívejte si nových her! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom4sek Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 pošlete mi prosim odkaz? :D nějak se tady vtom nevyznám mám FAT děkuju za radu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom4sek Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 tak dobrý už to mám :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Prometheus stojí za hovno, ten tam nedávej!! Nech si GEN-D3 a případně si k němu stáhni KHBBS plugin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Prometheus stojí za hovno, ten tam nedávej!! Nech si GEN-D3 a případně si k němu stáhni KHBBS plugin. souhlas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom4sek Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Takže GEN-D3 nainstalován a eště co je to ten KHBBS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 KHBBS plugin pomáhá spuštět na D3 novější hry co chtějí FW 6.20, ale jelikož ho udělal stejnej člověk jako Prometheuse tak u ňákých her dělá problémy, takže pokuď hra nepůjde spustit je třeba ho zkusit vypnout/zapnout. http://www.mediafire.com/?tonrymiemhj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leons Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Prometheus stojí za hovno, ten tam nedávej!! Nech si GEN-D3 a případně si k němu stáhni KHBBS plugin. Leda hovííínko. Plugin i d3 mám fifu 10 ještě spustím, ale např. fifu11 poker 2 atd. nespustím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Fifu 11 jsem rozjel i na GENu-D3 bez problému, spíš ukaž jak paříš Midnight Club 3 a další starší hry na tom tvým "super" Prometheusovi. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Leda hovííínko. Plugin i d3 mám fifu 10 ještě spustím, ale např. fifu11 poker 2 atd. nespustím veř razzerovy mam pravdu a kdyz ti tam nejak hra nepujde tak je program na patchovani. Proste lepsi je 5.50 gen-d3 + KHHBS plug. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Přesně tak, na D3 spustíš vše, sice je u ňáký hry potřeba patch, ale to uděláš jednou a máš klid. Nejlepší je použít buď Eboot Exchange či ISO Tool, to se ani nemusí extrahovat samotnej Eboot, ale rovnou v PSP se patche celý CSO/ISO. U Prometheuse jsou opravovaný Savedata a FW kody, ale je to ňák špatně bo celkem dost starších her se na tom nespustí a to ani patch nepomůže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Na Prometheovi spustíš Midnight club LA remix ale na genu d3 ne. Takže až tak na hovno není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Zajímavý, zrovna ho mám na D3 rozehranej (12%) a jede to jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 To mi šel ze začátku taky ale pak se ti při ukládání zamrzne a vypne psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Vím, dělá to u 3% procentech, ale s KHBBS pluginem to už fachá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tom4sek
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli nevíte čim by mohlo být to že mi nejdou nové hry např. Tekken 6,FiFa 10 a určitě by se našli další .Děkuju moc :)))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.