Miši2 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 už je to rok a mesic co jsem si koupil novej comp a k tomu i windows 7 a by to chtělo přeinstalovat ... windowsy mám orginální ale disk jsem k tomu nedostal tak bych potreboval poradit jak to přeinstalovat. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jim Beam Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 stahnout windousy, vypalit na divko, nastavit v biosu bootovani z cd romky, dat divko do mechaniky, a postupovat podle instrukci ;) samozdrejme formatovani HDD a opetovna instalace systemu. Jinak to nejspis nepude kdyz nemas originalni CD...Max pokud nekde zjistis pod jakym jedes seriovym cislem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miši2 Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 já vím jaky mam seriovy cislo a kdzy jsem koupil pc tak jsem je tam mel uz naistalovany ale DISK zadnej .... aji sem si srpnu kupoval notas s w 7 ale disk taky nedali to stejny muj kamos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 No tak co řešíš ? mrkni se jakou máš konkrétně verzi W7, stáhni ji vypal, a zadej tam svůj serial... budeš to mít legal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miši2 Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 aha ok dik moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miši2
už je to rok a mesic co jsem si koupil novej comp a k tomu i windows 7 a by to chtělo přeinstalovat ... windowsy mám orginální ale disk jsem k tomu nedostal tak bych potreboval poradit jak to přeinstalovat. díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.