xUltimate Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Čau, facebook mám už rok. Pořád jsem se jmenoval "Jméno Přezdívka Příjmení". Přezdívku jsem si změnil už několikrát, ale včera jsem si změnil i jméno a příjmení. Ale teď, když to chci změnit zpátky tak to nejde. Píše mi to: Požadavek na změnu jména byl automatickým schvalovacím systémem zamítnut. Kamarádi se ale zkoušeli přejmenovat několikrát hned po sobě a fungovalo jim to, jen mě ne. Poradíte mi někdo co s tím? Díky - odměna credits! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 credits nejsou sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Ahoj, mně se to nestalo, ale kámoš to má podobně a to si jméno změnil pouze tak třikrát. Teďka naposled, když si ho chtěl zase změnit na své opravdové jméno a příjmení, tak mu to napsalo to stejné, co tobě. Možná bude momentálně nějaká chyba v FB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.