maku_CZ Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Jen by me zajimalo jestli se oplati net od U:FONA s wifi routerem pro hrani on-line? Pri dotazu na U:FON mi nebyli schopni odpovedet :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Znamej mel ufona a hned to rusil.Jsou to max. 3megabit ktery neustale padaj.Nechtel bych ani zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Na Ufonu online nerozjedeš, stačí to max na stahování demíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miketuk Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Online rozjedeš, někdy to jede krásně a někdy je to fakt na hovno. Už se těšim na duben, až skončí smlouva. Ke komu přejít? Chci mít doma wifi, rychlost nekde kolem 4-8Mbit stačí. Ufouna určitě neber... EDIT: Jediná výhoda je, že si můžeš internet s wifi vzít i na dovolenou, chatu, k babičce apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Takze volba je kabelovka nebo nejaky slusny wifi provider 8) Ten U:FON je fak na hov** pevnou linku na baraku nemam jsem to zrusil a tak budu muset hledat a rozhoduje cena a rychlost netu. :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miketuk Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Jsem na tom stejně, proto jsem volil ufouna. Ale fakt neber to :D Pak dej vědět, jestli si našel něco rozumnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Tak jsem zvolil kabelovku + Wi-FI router TP-link vsechno slape jak ma :-) a opravdu U:FONA nebrat ani jako nouzovku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maku_CZ
Jen by me zajimalo jestli se oplati net od U:FONA s wifi routerem pro hrani on-line?
Pri dotazu na U:FON mi nebyli schopni odpovedet :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts