maku_CZ Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2010 Jen by me zajimalo jestli se oplati net od U:FONA s wifi routerem pro hrani on-line? Pri dotazu na U:FON mi nebyli schopni odpovedet :roll:
0 MjollniR Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2010 Znamej mel ufona a hned to rusil.Jsou to max. 3megabit ktery neustale padaj.Nechtel bych ani zadarmo.
0 huhla Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2010 Na Ufonu online nerozjedeš, stačí to max na stahování demíček.
0 Miketuk Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2010 Online rozjedeš, někdy to jede krásně a někdy je to fakt na hovno. Už se těšim na duben, až skončí smlouva. Ke komu přejít? Chci mít doma wifi, rychlost nekde kolem 4-8Mbit stačí. Ufouna určitě neber... EDIT: Jediná výhoda je, že si můžeš internet s wifi vzít i na dovolenou, chatu, k babičce apod.
0 maku_CZ Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2010 Takze volba je kabelovka nebo nejaky slusny wifi provider 8) Ten U:FON je fak na hov** pevnou linku na baraku nemam jsem to zrusil a tak budu muset hledat a rozhoduje cena a rychlost netu. :cheesygrin:
0 Miketuk Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2010 Jsem na tom stejně, proto jsem volil ufouna. Ale fakt neber to :D Pak dej vědět, jestli si našel něco rozumnýho.
0 maku_CZ Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2010 Tak jsem zvolil kabelovku + Wi-FI router TP-link vsechno slape jak ma :-) a opravdu U:FONA nebrat ani jako nouzovku!!!
Otázka
maku_CZ
Jen by me zajimalo jestli se oplati net od U:FONA s wifi routerem pro hrani on-line?
Pri dotazu na U:FON mi nebyli schopni odpovedet :roll:
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts