minolot Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Šli by mi nějaké stažené hry když nemám flashlé PSP??? A jaký program mám použít na přehráváni videí z internetu??Když mam firmvare 6.03??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Šli by mi nějaké stažené hry když nemám flashlé PSP???A jaký program mám použít na přehráváni videí z internetu??Když mam firmvare 6.03??? kdyz nemas flash psp nic si nezahrajes leda tak demoverze her. officialnim FW si nespustis videa z internetu. Kdyby si me flash tak pres psptube nebo gotube (oba program jsou moc pomali v nacitani videii). :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 nemislíš ofw 6-30? jestli j tak můžeš hrát přes HBL homebrev hry např pokemon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
minolot
Šli by mi nějaké stažené hry když nemám flashlé PSP???
A jaký program mám použít na přehráváni videí z internetu??Když mam firmvare 6.03???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.