iggy Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 čus , nevíte jestli jde tahle hra už někde stáhnout, koukal jsem na JRC.CZ a tam vyšla jako novinka asi před 14dny. Hledal jsem to na youtube, uloztu, a nic jsem nenašel :psp::psp::psp::psp::wohow: Budu rád když se někdo ozve a popřípadě poradí...Mír s vámi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 na psp přece nebude ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iggy Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 http://jrc.cz/index.php?a=2&id=40966 tady je, že už prej vyšla tak já nevi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Je to fake, na psp nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pařan Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 bude,bude,je. V GAME je sice jenom origo krabicovka, ale co... :-) Za ty třistovky si to du zejtra koupit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.