KOSScz Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Čaute lidičky našel jsem na youtube toto http://www.youtube.com/watch?v=Wy8AaP2R9PQ&feature=related prej to downgraduje ofw 6.20 na 5.00 m-33 nebo nejak tak. Zkoušel jsem a nic takže fake :D koukněte zkuste a napište co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 MG, ví že je to FAKE a zbytečně to sem dává, opravdu debilita!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Ja jen chcu vědět váš názor. skus to dat do sveho psp jestl ise ti to spustí mě se to nespustilo ani normal ani HBL :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Já tu hovadinu zkoušet nebudu, navíc mam 5.50 GEN... Btw z OFW 6.20 na 5.00 M33 na 300x? To je akorát tak zralý na brick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 tak jak mam vědět co máš za psp :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Tady nejde o to co mam za PSP, ale že sem dáváš zbytečnou FAKE kktinu. Upřímně - když jsi BANned, tak je to lepší. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts