Kristinka04 Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Poradi mi nikdo jestli si zvladnu doma sam flashnout?Xbox360.Dekuju: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Když se takto ptáš , tak raději ne .Není to jednoduchá věc . Obzvlášť pokud by se jednalo o xbox ještě v záruce o kterou neodborným zásahem můžeš přijít . Těch 500 - 700 ušetřených korun za to nestojí . Raději si to nech udělat od zkušeného flashera . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristinka04 Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 ahoj dik za odpověd .umě je takovej problem že ja bydlim v Norinberku a už 7 roku a v ddoma v nemam žadni kontakt kdo by mi stim poradil a proto jsem se obratil na tuto stranku ,dik za pochopeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.