Kristinka04 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 poradil by mě někdo jak si mam sam flashnout PSP dik !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Jaký PSP? Jakej date code máš pod baterkou pokud máš 2000? Jakej máš firmware? Na FW se podívej do settings -> system settings -> system information. A přečti si http://console-forum.net/showthread.php?t=53990. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Prosím vás, uz jsem to tu hledal, ale nemohl jsem to najit, uz jsem se i ptal ale odpoved zadna, co kdzy ma hra vice casti? Mam to normalne sloucit, nebo jak to mam spustit? Dekuji moc za informace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 tak je všechny stáhni... A dej extrahovat tu první... a pak už to pochopíš :)... jen vyber cestu kam to chceš dát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.