dodko Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Prosim vas poradte mi ako to mam updatnut?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 a co máš vubec za zařízení? iPhone/iTouch/iPad? jaká generace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 choď na felixbruns.de , stiahni fw .. Daj Shift+restore a potom www.jailbreakme.com ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 no pokud má 3GS a stáhne si 4.1 tak nejen že mu zatim nepujde JB, ale pokud ho má blolkej na operátora tak ho dlouho ani neunlockne... Proto je potřeba říct co má za přístroj, než se do toho pustí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 no hej .. Ale nech si stiahne 4.0.1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodko Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 mam iphone 3G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodko Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Mam stiahnuty fw iPhone1,2_4.0_8A293_Restore ,ale ked som dal restore tak mi vyskocila chyba error ecoured 3194 alebo take nieco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodko Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 poradte co mam spravit aby nenaskocila ta chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Score Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 zkus tohle http://www.youtube.com/watch?v=ZHuQbh_eS-w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dodko
Prosim vas poradte mi ako to mam updatnut??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.