shadow.wizard Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Pravidlá a pokiny su nasledovné: trieda: Flash mód: Time Trial vozidlá: všetky, okrem prídavných vozidiel stiahnutelných z internetu čas: celkový, za ktorý ste celú trať prešli screenshoty: uverejňujte ich do 7. 8. , 23:59, heslo môže ale nemusí byť, pokiaľ heslo dáte, musíte ho uverejniť hneď na druhý deň, pokiaľ to nedodržíte, budete diskvalifikovaný Trať: Blue Ridge Veľa štastia ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 ok takze davam muj vykon a pripojuju i shadowuv protoze nestiha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 stačilo překonat pár záchvatů vzteku a zlepšil jsem se o 11,5 vteřiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 :D stezuj si shadowovi, ten ji chtel...na druhou stranu muzes byt rad protoze puvodne jsem misto ni chtel dat citta nuova a to je teprve peklicko ;) a co ti tam dela nejvetsi problemy? rekl bych ze ta sikana hned na zacatku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 :D stezuj si shadowovi, ten ji chtel...na druhou stranu muzes byt rad protoze puvodne jsem misto ni chtel dat citta nuova a to je teprve peklicko ;)a co ti tam dela nejvetsi problemy? rekl bych ze ta sikana hned na zacatku ne? jj, přesně ta a pak ještě zatáčka před cílovou rovinkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Slo by to i rychlejc ale vrátil jsem se z Lipna, žerou mě tu mouchy a chci se dívat na Star Trek:) :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 sakra semry dobry,ale nemohls zabrat jeste trochu? abys porazil termixe...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 Měl jsem na to 10 minut, víc jsem nestihl příští kolo stihnu snad lépe. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 sakra semry dobry,ale nemohls zabrat jeste trochu? abys porazil termixe...:D hmm tak dik... jinak sem prekvapenej ze se tentokrat zucastnilo jenom 5 lidi :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 zustava jen tvrdy jadro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 Vysledky 3 kola - MAMUTH opat uradoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.