xdemo Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Cau, pořídil jsem si nový PS3 DS3 SIXAXIS (origo), připojím ho k PS3 USB kabelem, načte se druhá pozice, ale když chci aby fungoval jako bezdrátový ovladač, tak se mi nespáruje s PS3... nějaká rada. dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Říkám ti to nerad ale koupil jsi padělek!Já koupil na aukru DS3(origo)a pak jsem ho rozbral a je to padelek baterka vubec nevydrzi a pouzivam ho jako dratovy Sony v novém firmwaru 4.50 zablokovali neznamé USB zařízení takže na PS3 jdou pouze Značkové věci od SONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xdemo Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Hergot, a jak vůbec poznám že je to opravdu origo, protože když ho zkouknu tak oproti originálnímu na oko vubec nejde nic poznat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Ve vnitř když ho rozeberěš jiná základní deska,baterie...Já měl třeba místo 5 šroubků tam 6,ješte jeden byl pod samolepkou.Originální baterie se mi tam ani nevešla + je na konektor ale ta co tam byla tak byla naletovaná rovnou na desku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xdemo
Cau, pořídil jsem si nový PS3 DS3 SIXAXIS (origo), připojím ho k PS3 USB kabelem, načte se druhá pozice, ale když chci aby fungoval jako bezdrátový ovladač, tak se mi nespáruje s PS3... nějaká rada. dikes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.