xdemo Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2010 Cau, pořídil jsem si nový PS3 DS3 SIXAXIS (origo), připojím ho k PS3 USB kabelem, načte se druhá pozice, ale když chci aby fungoval jako bezdrátový ovladač, tak se mi nespáruje s PS3... nějaká rada. dikes Citovat
0 KukiCZ Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2010 Říkám ti to nerad ale koupil jsi padělek!Já koupil na aukru DS3(origo)a pak jsem ho rozbral a je to padelek baterka vubec nevydrzi a pouzivam ho jako dratovy Sony v novém firmwaru 4.50 zablokovali neznamé USB zařízení takže na PS3 jdou pouze Značkové věci od SONY Citovat
0 xdemo Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2010 Hergot, a jak vůbec poznám že je to opravdu origo, protože když ho zkouknu tak oproti originálnímu na oko vubec nejde nic poznat... Citovat
0 KukiCZ Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2010 Ve vnitř když ho rozeberěš jiná základní deska,baterie...Já měl třeba místo 5 šroubků tam 6,ješte jeden byl pod samolepkou.Originální baterie se mi tam ani nevešla + je na konektor ale ta co tam byla tak byla naletovaná rovnou na desku! Citovat
Otázka
xdemo
Cau, pořídil jsem si nový PS3 DS3 SIXAXIS (origo), připojím ho k PS3 USB kabelem, načte se druhá pozice, ale když chci aby fungoval jako bezdrátový ovladač, tak se mi nespáruje s PS3... nějaká rada. dikes
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.