skypy94 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat když přepálím hru na ps2 aji ji patchnu vypálím 4x rychlosti,vložím do ps2 načte se mi DVD VIDEO a když to spustím je jen černá obrazovka FreeMCBoot mám..v hlavním menu se mi neukazuje např.LaunchELF atd...děkuji za radu mimochodem mám model SPCH-900004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 FreeMC Boot by neměl vůbec fungovat na nejnovějších mofelech SPCH-9XXXXX... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Ale abych napsal tedy radu, pokud spustis ESR, nejlépe tu verzi, co má to menu Launch CDDVD, Launch APS, pak vloz patchnutou hru do PS2, dole se ti objevi status CDDVD in drive a pak das launch CD/DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skypy94 Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 jsem začátečník...a nevím co to je ESR,a Nějaké Launch APS,omlouvám ale potřeboval bych to trošku popsat podrobněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skypy94 Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 a je nějaká jiná možnost aby mi šli pálené hry na mou verzi PS2?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skypy94 Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 EsR v Hlavním menu se mi neobjevuje ale na pametove kartě je FREE MC BOOT 1.8 co mám dělat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 aha. Když spustís tedy vůbec playstation, jsou dvě možnosti: 1) objevi se ti logo Free MB Boot na černé obrazovce a pak menu browser, system configuration, ulaunch, hd loader...., jako tady: http://img68.imageshack.us/i/10122008002cy6.jpg/. Pak ti Free mc boot funguje a nabehne z karty. 2) Po spusteni se ti objeví logo Sony Entertainment system a za nim ty modry prostorový krychle,a pak jen browser..jako tady:http://img133.imageshack.us/i/dump1df9.jpg/..... pak ti Free mc boot nenabehne a nezbývá nic jinýho než nechat očipovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 ..pak jedine zkusit u nekoho kdo má starší PS2, jestli opravdu z karty free mc boot nabehne, Pokud mu z karty nabehne, ty mas proste smulu, že mas tu posledni variantu konzole SPCH-9XXXXX... a nezbyva nic nez cipovat PS2. Slysel jsem ze pomuze i preprogramovat PS2 na nižší verzi..ale v tom zkusenosti fakt nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlimbi Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Nejde ti to určitě kvůli tomu, že máš nejnovější verzi PS2. Já mám doma starší verzi(slim) a free mc boot jede v pohodě. Jediná tvoje možnost asi bude nechat si PS2 načipovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.