Max96 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Poradili byste mi , kterou hru v tomot online shopu? http://www.gamepower.cz 1. bych si asi koupil LBP, ale 2hou nevim, poradte mi pls nejakou z tech co tam jsou, zanr je mi libovolny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 god of war nebo možná medievil, ale rdši GoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 GoW , Tekken 5 Dark Recusstion nebo R and C:Size Matters Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Záleží jakej žánr se ti líbí, já bych si z těhle vybral buď GoW nebo Midnight Club 3. Btw, pokuď máš neflashnutelný PSP s OFW vyšším jak 6.20, tak bych vzal Everybodys Golf abych aspoň rozjel HomeBrews. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 ja ti radím GoW to musí mít doma každý majitel PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Mam 6.20, HB rozjedu, ale nebaví mě, GOW mam, mam NFS Shift, patapon 2 a RaC: Size matters, GTA LCS, medievil. pls radte dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 midnight club, nfs underground Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 LocoRoco a nebo si priplat 50 a kup si monster hunter freedom 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 jednoznačne GoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesusek Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 killzone/little big planet/tekken/resistance/toca 2/gran turismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 gran turismo nejlepsí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 LocoRoco nebo Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2 nebo fight night round 3:)radsi si za 400 flashni pspecko a mas to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManslayerCZ Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Resistance-Retribution celkem me bavila, GOW- super hra.. =), nebo Killzone Liberation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.