royaler Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 zdravim, stává se mi že při hraní fify 11 se hra zasekne na 2-3 sekundy a pak jede dál. někdy se to objevuje jednou za několik zápasů někdy ale taky třeba několikrát za jeden zápas. stává se to jen u FIFY. v čem muže být problém :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rohlais Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Odpověd na tvůj problém neznám, ale taky mám s Fifou 11 občas problémy.. Hra se před zápasem načítá až dost dlouho, už se mi i stalo, že mi nešel v zápase zvuk.. Divný, jiný ročníky fify ani NHLka nezlobili.. Ještě je možný, že už je na to nějakej patch, ale hrajem to u kámoše a ten internet nemá:blejt::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 stejný problém i u mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 royaler Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 já to hraju s netem a aktualizoval jsem 2x ale to šlo nejspíš jen o soupisky, zatím žádný patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 už se mi i stalo, že mi nešel v zápase zvuk.. Divný, jiný ročníky fify ani NHLka nezlobili..Ještě je možný, že už je na to nějakej patch, ale hrajem to u kámoše a ten internet nemá:blejt::D jo, při střídání se mi už taky párkrát stalo že se vypl na chvíli zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
royaler
zdravim, stává se mi že při hraní fify 11 se hra zasekne na 2-3 sekundy a pak jede dál. někdy se to objevuje jednou za několik zápasů někdy ale taky třeba několikrát za jeden zápas. stává se to jen u FIFY. v čem muže být problém :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.