royaler Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2010 zdravim, stává se mi že při hraní fify 11 se hra zasekne na 2-3 sekundy a pak jede dál. někdy se to objevuje jednou za několik zápasů někdy ale taky třeba několikrát za jeden zápas. stává se to jen u FIFY. v čem muže být problém :roll: Citovat
0 Rohlais Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 Odpověd na tvůj problém neznám, ale taky mám s Fifou 11 občas problémy.. Hra se před zápasem načítá až dost dlouho, už se mi i stalo, že mi nešel v zápase zvuk.. Divný, jiný ročníky fify ani NHLka nezlobili.. Ještě je možný, že už je na to nějakej patch, ale hrajem to u kámoše a ten internet nemá:blejt::D Citovat
0 royaler Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 já to hraju s netem a aktualizoval jsem 2x ale to šlo nejspíš jen o soupisky, zatím žádný patch. Citovat
0 forlanek Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 už se mi i stalo, že mi nešel v zápase zvuk.. Divný, jiný ročníky fify ani NHLka nezlobili..Ještě je možný, že už je na to nějakej patch, ale hrajem to u kámoše a ten internet nemá:blejt::D jo, při střídání se mi už taky párkrát stalo že se vypl na chvíli zvuk Citovat
Otázka
royaler
zdravim, stává se mi že při hraní fify 11 se hra zasekne na 2-3 sekundy a pak jede dál. někdy se to objevuje jednou za několik zápasů někdy ale taky třeba několikrát za jeden zápas. stává se to jen u FIFY. v čem muže být problém :roll:
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.