Mr.Steph Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Zdravim.. Stahl sem si hru GTA EFLC ... Pry je to nejaky repack ve kterem je akorat snizena kvalita videii o 60% aby byla hra mensi. Ale priserne se mi ta hra seka. Gta IV mi oproti tomu jde krasne a to jeste ma byt to EFLC lepe komfigurovane pro PC takze by melo jit jeste lepe nez puvodni IV... Nainstaloval sem oba patche 0.1.1.1 a 0.1.2.2 nebo jak to je a tak o 3 % se to zlepsilo ale porad je to katastrofa... DIky predem za odpovedi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 :D jojo čeče měl jsem ten smaje problem tak jsem to překousl a rychle dohrad abych to mohl odstranit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HolyGamer391 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Koupil sem si GTA EFLC a taky ArmA 2:Operation Arrowhead ArmA 2:Operation Arrowhead mi jede ale GTA EFLC ne a to ma ArmA 2:Operation Arrowhead větší HW nároky nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Nedávno jsem dělal reinstall Windowsů z 64bit na 32bit a teď mi to jede skvěle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.