GameEs Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Nejdřív se mi do toho nechtělo ,ale nakonec jsem zkusil vytvořit (spíš seskládat) nějakou změnu v XMB a na 1 žádost to uploadnout :lol: tak tady to je .Připomínky pište ,je to moje 1. práce a ještě to není úplně hotový (chybí ikonky u Network - bílé čtverečky ..). Screen: Down: http://www.sendspace.com/file/ycmw1j Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 For Firmware 3.40 OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 skvělá práce ,ale ten wallpaper si změním se mi moc nelíbí ale ty ikony nice a ta baterka taky ale co tam dělá ten znak uchiha klanu?:) :thumbup::thumbup::thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 skvělá práce ,ale ten wallper si změním se mi moc nelíbí ale ty ikony nice a ta baterka taky ale co tam dělá ten znak uchiha klanu?:) :thumbup::thumbup::thumbup: jenom wallpaper je jeho.. jinak vsechno stahl z Ultimate Naruto Pack.. mam pravdu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 jenom wallpaper je jeho.. jinak vsechno stahl z Ultimate Naruto Pack.. mam pravdu?? ten wallpaper stahnes vsude ale co ty ikony hmm ja si necham svoje cilculary ale mozna jendou zmenim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakator Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Kde ho jeste stahnu tady to uz nejde :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts