calderap Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s (viz název topicu) jeden můj známý si ho chce koupit ale nevíme jaká v něm může být grafická karta...myslim výkon (je tam ATI Radeon HD 4250) jinak procesor AMD Athlon T II P320 2x 2.1 Ghz 3 GB ramky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Zalezi na cene. A grafika je hodne prumerna : okolo 2000b v 3D marku 06 i s procesorem. Sam mam podobny akorat tam mam grafiku HD4570 kde mam 3100b v 06 ,4GB pameti,320GB disk a 2 jadro na 2.000mhz.Kupoval jsem notaz za 9900 kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 calderap Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 cena 10k kč :D budou se na tom notasu dat hrat i nejake nove hry? (to je to co ho zajima nejvic) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
calderap
chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s (viz název topicu)
jeden můj známý si ho chce koupit ale nevíme jaká v něm může být grafická karta...myslim výkon (je tam ATI Radeon HD 4250)
jinak procesor AMD Athlon T II P320 2x 2.1 Ghz
3 GB ramky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.