Farman Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Ahoj,mám problém s PC,asi od včerejška mi v něm na nějaký čas začne něco pískat(časem to přestane.Při hraní se mi také občas PC zresetuje(HW nároky splnuje).Zkoušel jsem ho vyluxovat ale nepomohlo to.Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Může to být větrák na grafice - ložiska jsou špatné. Měl jsem podobný problém. Prostě strč hlavu do kompu a vypátrej zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farman Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 a co s stim? koupit novy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Farman
Ahoj,mám problém s PC,asi od včerejška mi v něm na nějaký čas začne něco pískat(časem to přestane.Při hraní se mi také občas PC zresetuje(HW nároky splnuje).Zkoušel jsem ho vyluxovat ale nepomohlo to.Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.