pepaman Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Jen krátce, dneska sem zapnul PSP a hned po mě chtělo znovu zadat čas a datum. Nevim proč, nikdy to tak nebylo. Tak jestli někdo ví, ať prosim poradí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mleako Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 to se mi předevčírem taky stalo, když sem omylem vytáhl konektor od nabíječky, ale nějak mě nenapadlo to řešit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirim Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Jen krátce, dneska sem zapnul PSP a hned po mě chtělo znovu zadat čas a datum. Nevim proč, nikdy to tak nebylo. Tak jestli někdo ví, ať prosim poradí :) Stava se to, kdyz psp vypnes v internet browseru. Schvalne to vyzkousej, aspon me to vzdycky totalne resetne psp. Mam na jednom z mych psp fw 3.03oec, na jinym sem to nezkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 zdar, taky se mi to jednou stalo, nevím proč, záhada. Asi je to normální, tipoval bych chybu v softu - on ten linux na psp vypadá na první pohled maximálně spolehlivě, ale občas se pěkně sype... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 mne se to taky stalo kdyz sem neco delal ve flash0 neco se pokazilo ve flash1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 mne se to taky stalo kdyz sem neco delal ve flash0 neco se pokazilo ve flash1... jj, je to flash1 skuste si smazat celou f1 a taky vam naskoci takova ta modra obrezovka.. ve flash1 jsou vsechny nastaveni (casu, data, prezdivky...) ale delejte to na vlastni nebezpeci at potom nekdo nebreci, ze ma brick... diky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepaman
Jen krátce, dneska sem zapnul PSP a hned po mě chtělo znovu zadat čas a datum. Nevim proč, nikdy to tak nebylo. Tak jestli někdo ví, ať prosim poradí :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts