jirik21 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 ahoj. stáhnul jsem si tuhle hru a když jí spustím v PSP tak se mi hned vypne. Nevíte proč?? dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Poškozený ISO? Špatně nakopírovaný/ rozbalený? Zkontroluj si velikosti souboru a případně stáhni znova. Ještě se zeptám ... jaký máš FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 mám 5.50 prometheus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 tak sem si stáhnul jinou verzi hry z jinýho zdroje a dělá mi to to samé... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ssaaww Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Vypni khbbs(nwm jak se to píše...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirik21
ahoj. stáhnul jsem si tuhle hru a když jí spustím v PSP tak se mi hned vypne. Nevíte proč?? dík moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.