whitestorm Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Ahoj ! Náhodou jsem narazil zajímavou aplikaci pro PC. Někomu se možná bude hodit... http://dukio.com/downloads/ps3-game-ripper-v30.html :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Tímhlé prográmkem můžu kopírovat hry do pska?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Nová verze PS3 hry Ripper byl propuštěn Lande, jeden z nejznámějších španělských developer v PSP/PS3 scény av současné době je členem v Elotrolado fóra. Tento obslužný program PC se svléknout většinu nepotřebných součástí PS3 hry podle svých potřeb, jako jsou cizí jazyky, části figuríny, aktualizovat štěně a několik dalších rippable souborů. Velmi užitečné, když chcete, aby skládka je v DVD-R, nebo jen chcete šetřit prostor ve vaší jailbroken PS3. Na rozdíl od první verze, která je ve španělštině, tato nová verze přichází s jazykem, abyste porozuměli, což je samozřejmě angličtina. Také, další jazyky jako francouzština, italština, němčina a byla přidána. Poslech Fonetický přepis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Dík za link:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Ještě dotaz zkoušel jsi ten prográmek nějak nejde zpustit dík za případnou radu filip2142 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Jo tak jede moje chybka jsem si zpletl program:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Jo tak jede moje chybka jsem si zpletl program:D Asi jo :-) Stačí stáhnout, rozbalit a spustit. Na W7 v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Tímhlé prográmkem můžu kopírovat hry do pska?dík Jo jo, stačí stáhnout, nahrát na externí (nebo interní pomocí FTP) disk a můžeš mastit. Musíš však dbát na správný postup jak je na tý websitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 A proč pomocí FTP to FTP znamená co?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Tímhlé prográmkem můžu kopírovat hry do pska?dík Stáhnout do PC a poté uložit na externí disk (interní přes ftp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.