Kenik1468625354 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Ahoj, mam nový xbox 360 a koupil sem si hru f1 2010, nainstaloval jsem jí na harddisk a hraju hru z něho a hra se mi občas seká... nevíte proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Podle mě se F1 seká každýmu. V každým závodě mám alespoň jeden zásek. Mě se taky seká i nainstalovaná na HDD a už jsem tohle slyšela od více lidí.. takže je to asi bohužel blbá vlastnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenik1468625354 Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Mě se to sekne vždycky tak 3-4 za závod a hlavně když prší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Já to hraji s flashem (pálenka) a hra jede naprosto plynule, zaregistroval jsem jen dva záseky, ale to byly spíš lagy trvající asi 3 sec. a to na tratích : Monaco a Catalunya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Viete ako je to...hra je tak na hranici unosnosti pre X360 - 5 rokov stary hardware. Tak obcas sa to sekne, laguje, zadrhava a nielen pri F1. Zalezi od vyvojarov, ako si s optimalizaciou poradia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Ja spis nechapu,ze se to nekomu seka a nekomu ne...:-)5let je dlouha doba,ale myslim ze to 3jadro 3,2Ghz by melo ty hry v poho utahnout.:-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kenik1468625354
Ahoj, mam nový xbox 360 a koupil sem si hru f1 2010, nainstaloval jsem jí na harddisk a hraju hru z něho a hra se mi občas seká... nevíte proč?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.