patver Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Zdravim a mam dotaz. Hraju ted hodne uncharted 2 a protoze mi trofeje nedaji spat tak se je snazim plnit pokud mozno az do platiny, Kdyz najedu na trofeje zobrazi se mi vsechny + oba dlc packy (nesplnena trofej s pluskem). Zacal jsem hrat on-line a skoro pri kazdem zabiti mi skacou trofeje jak na bezicim pasu,ale kdyz najedu do menu tak jsou zamknute a nic se nezapisuje. Nevite nahodou nekdo jestli ty trofeje mam nejak odemknout nebo proste se ty dlc packy zobrazuji i bez jejich zakoupeni? Hru jsem vymenil tady na foru s tim,ze tam ty dlc packy jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RiWiX Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Při zabití ti padaj medaile, nebo prostě jen oznámení toho, cos udělal. Za to jsou pak body. Ty zamčený trofeje se otevřou s koupením těch dvou DLC... pak na jednu Trofej (klasická PS3) musíš udělat třeba 50 těch medailí při hře. Nebo dokončit coop na požadovanou úroveň apod. DLC packy nemůžou bejt v žádný hře, kterou koupíš. Musíš je koupit ve Storu, takže ti někdo něco nakecal... nebo byl prostě hloupej a myslel si, že když si je koupí, tak se přidaj do hry. Na disk nelze zapisovat a to, co koupíš ve Storu je vázáno na tvůj účet, on ti svuj účet ke hře samozřejmě nedal, takže DLC zustaly jemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patver
Zdravim a mam dotaz.
Hraju ted hodne uncharted 2 a protoze mi trofeje nedaji spat tak se je snazim plnit pokud mozno az do platiny,
Kdyz najedu na trofeje zobrazi se mi vsechny + oba dlc packy (nesplnena trofej s pluskem).
Zacal jsem hrat on-line a skoro pri kazdem zabiti mi skacou trofeje jak na bezicim pasu,ale kdyz najedu do menu tak jsou zamknute a nic se nezapisuje.
Nevite nahodou nekdo jestli ty trofeje mam nejak odemknout nebo proste se ty dlc packy zobrazuji i bez jejich zakoupeni?
Hru jsem vymenil tady na foru s tim,ze tam ty dlc packy jsou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.