Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Uncharted 2-dlc packy

Otázka

Odesláno

Zdravim a mam dotaz.

Hraju ted hodne uncharted 2 a protoze mi trofeje nedaji spat tak se je snazim plnit pokud mozno az do platiny,

Kdyz najedu na trofeje zobrazi se mi vsechny + oba dlc packy (nesplnena trofej s pluskem).

Zacal jsem hrat on-line a skoro pri kazdem zabiti mi skacou trofeje jak na bezicim pasu,ale kdyz najedu do menu tak jsou zamknute a nic se nezapisuje.

Nevite nahodou nekdo jestli ty trofeje mam nejak odemknout nebo proste se ty dlc packy zobrazuji i bez jejich zakoupeni?

Hru jsem vymenil tady na foru s tim,ze tam ty dlc packy jsou.

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Při zabití ti padaj medaile, nebo prostě jen oznámení toho, cos udělal. Za to jsou pak body.

Ty zamčený trofeje se otevřou s koupením těch dvou DLC... pak na jednu Trofej (klasická PS3) musíš udělat třeba 50 těch medailí při hře. Nebo dokončit coop na požadovanou úroveň apod.

DLC packy nemůžou bejt v žádný hře, kterou koupíš. Musíš je koupit ve Storu, takže ti někdo něco nakecal... nebo byl prostě hloupej a myslel si, že když si je koupí, tak se přidaj do hry. Na disk nelze zapisovat a to, co koupíš ve Storu je vázáno na tvůj účet, on ti svuj účet ke hře samozřejmě nedal, takže DLC zustaly jemu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu