Petrjel Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 Po prasknutí displeje jsem ho vyměnil, všechno v pohodě, ale displej mi zobrazuje jako negativ. Můžete mi poradit co s tím? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 4, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 mas ho asi nejak spatne nasazeny , nejaky kontakt nekde nedoliha , si myslim ja , ale spis pockej az napise nekdo kdo uz display menil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freecoolin Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 zkus znova odpojit a připojit konektor (ten širokej)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 a jestli ani to nepomuze tak mas display pro pametniky..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukiino Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Skuz to pspo rozebrat a rozpojit to... pak to znova zapoj a restart.... abude to na 85% makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirim Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 A neznicil sis nahodou podsviceni? Myslim tim ten malinkej konektor na desce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Petrjel
Po prasknutí displeje jsem ho vyměnil, všechno v pohodě, ale displej mi zobrazuje jako negativ. Můžete mi poradit co s tím? Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts