roman001 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Tak nevím. Rozvedl sem internet pomocí routeru ( resp. mi to zapojoval technik přímo od poskytovatele ) TP-LINK TL-W543G do PC kabelem a do PS bezdrátově sdílený na jednu IP adresu. Prvních 14 dní frčel normálně a Teď to jede jenom každej druhej den a s poloviční rychlostí než předtím jenom v PC, aji když je zapnutý jenom jeden přístroj :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 A na PC ti jede net jakou rychlostí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman001 Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Jede to na PC max 3,5 M/s většinou to jede max 200kb/s nebo vubec před tím to jelo aji 7 M/s a stabilně, podle testu na PS to jelo na PS taky 3,5 a když to de jenom těch 200 tak se PS ani nechytnou a pýšou něco jako error DNS server. Router mám zapúojený za APcko na střeše. Tak mě napadá že se to posralo kvůli tomu že to toho APcka nahráli nový software ale to je jenom spekulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Založ si požadavek na prověření přípojky od poskytovatele. Tohle s PS3 nemá nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novis1972 Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Zdravím,jestli jsem dobře pochopil, je to bezdrát. Je to většinou tragedie, když na jeden switch jsou zapojený 2 a víc věcí. Tím se to výrazně zpomaluje. Navíc, když poskytovatel dá další a další přijímače jinam. Jejich vysílač má jen omezenou kapacitu, ale jde jim o zisk, takže jim to je jedno. Vlastní zkušenost. Pak jsem si pořídil ADSL a mám po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.