marrtan Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 zdravím, jaká je tahle hra, stojí za to abych ji stahoval?? podle screenů to spíš vypadá jako hra na iphone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 No co-op je asi lepší než single.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManslayerCZ Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Hral jsem to chvilku... a musim uznat ze to ma celkem zajimavy potencial.. celkem dlouho jsem ocekaval hru stylem rizeni vic vojaku najednou v SP a konecne jsem se dockal.. takze se uvidi jaka bude hratelnost.. jinak na grafiku se nedivej.. na psp vetsina her nema dobrou grafiku.. spis se divej na hratelnost.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Hral jsem to chvilku... a musim uznat ze to ma celkem zajimavy potencial.. celkem dlouho jsem ocekaval hru stylem rizeni vic vojaku najednou v SP a konecne jsem se dockal.. takze se uvidi jaka bude hratelnost.. jinak na grafiku se nedivej.. na psp vetsina her nema dobrou grafiku.. spis se divej na hratelnost.. ;) Na poměry PSP a handheldu má většina only PSP her špičkovou grafiku WOE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 takže je to lepší než socom?? jako po grafické stránce má hra na víc, vemte si God of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.