Romix Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Tak me napadlo, proc jeste nikdo nevymyslel lokalizaci her pomoci DLC? Myslim si, ze hry by se take vice prodavali, protoze by lidi meli jistotu, ze hra pujde lokalizovat DLCčkem... Byla by to bomba a myslim, ze by je to zase tak moc nestalo, hezky by na tom naopak vydelali... Co myslite vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Myslím si, že lokalizace je hodně nákladná :) Určitě bych nekupoval češtinu v podobě dlc ke hře za kterou jsem zaplatil třeba 1400 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Ono jde celkove o to, ze hry by se lip prodavaly, kdyby byly lokalizovane. To znamena, ze by byla vetsi kupni sila = mensi cena u her. Takze by se ti to neprodrazilo, spise naopak...Nakladna sice je, ale spousta lidi si hry nekoupi, protoze jim nerozumi. Takze lokalizace by zase pomohla prodejnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 No, logika je sice pěkná, ale jsou zde ale... Hry jsou u nás zhruba stejně drahé, možná o pár korun dražší, než jinde v Evropě. Dost pochybuju, že by ceny nějak extra dolů. "vetsi kupni sila = mensi cena u her" - tohle neplatí skoro vůbec, cena her má spíš tendenci růst, ne klesat. Možná by se prodalo víc kusů (spiš určitě), otázka ale je, kolik? I kdyby to bylo o deset, dvacet tisíc víc, pochybuju, že by kvůli tomu někdo nadřel, přeložiz hru zase není tak jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurdasx Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Dozvěděl jsem se , že když chce mít lokální distributor u hry svůj vlastní jazyk , musí se zavázat k odběru určitého počtu kusů. Bohužel tolik kusů tady neprodají takže do toho moc nejdou. Je ale zajímavý že na PC hry podpora CZ je, ale to bude asi tím, že v CZ je víc PC než konzolí dohromady a ještě něco k tomu :-( Škoda, taky mě to mrzí a třeba takový Fable 3 už mám předobjednaný a těším se na něj. Ten je samozřejmě v CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 ono by bolo fajn zdarma (alebo v cene gold uctu) stahovat updaty pre hry ktore by obsahovali aspon titulky ... ovsem sme proste malicky trh, ci CR alebo SR je to jedno, je tu malo hracov a nespravia pre nas v podstate nic :) to ze je mozno vsehovsudy 10 hier s cz dabingom, uz to je vyhra kto chce hrat hry v cestine, nech si kupi herny PC a tam si zozenie bez problemov (aj neoficialny) preklad - myslim ze tak to riesi vacsina ludi co radi hraju v rodnom jazyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.