Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

No, logika je sice pěkná, ale jsou zde ale...

Hry jsou u nás zhruba stejně drahé, možná o pár korun dražší, než jinde v Evropě. Dost pochybuju, že by ceny nějak extra dolů. "vetsi kupni sila = mensi cena u her" - tohle neplatí skoro vůbec, cena her má spíš tendenci růst, ne klesat. Možná by se prodalo víc kusů (spiš určitě), otázka ale je, kolik? I kdyby to bylo o deset, dvacet tisíc víc, pochybuju, že by kvůli tomu někdo nadřel, přeložiz hru zase není tak jednoduché.

Odesláno

Dozvěděl jsem se , že když chce mít lokální distributor u hry svůj vlastní jazyk , musí se zavázat k odběru určitého počtu kusů.

Bohužel tolik kusů tady neprodají takže do toho moc nejdou. Je ale zajímavý že na PC hry podpora CZ je, ale to bude asi tím, že v CZ je víc PC než konzolí dohromady a ještě něco k tomu :-(

Škoda, taky mě to mrzí a třeba takový Fable 3 už mám předobjednaný a těším se na něj. Ten je samozřejmě v CZ.

Odesláno

ono by bolo fajn zdarma (alebo v cene gold uctu) stahovat updaty pre hry ktore by obsahovali aspon titulky ... ovsem sme proste malicky trh, ci CR alebo SR je to jedno, je tu malo hracov a nespravia pre nas v podstate nic :) to ze je mozno vsehovsudy 10 hier s cz dabingom, uz to je vyhra

kto chce hrat hry v cestine, nech si kupi herny PC a tam si zozenie bez problemov (aj neoficialny) preklad - myslim ze tak to riesi vacsina ludi co radi hraju v rodnom jazyku

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu