skolni.flakac Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Jsem delší dobu mimo. Proto bych se chtěl zeptat na pár otázek ohledně xboxu 1) existuje už nějaká spolehlivá ochrana proti banu? (mám flash 1.61) 2) jde spouštět hry bez nutnosti vkládání DVDček se hrou? 3) už jde flashnout slim? omlouvám se. jsou to asi základní otázky, ale opravdu jsem se v tom teď delší dobu nešťoural. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 1. flash LT, ale cert (MS) nikdy nespi :D 2. nie, jedine JTagnuta konzola, ale toto nejde na vsetkych. 3. nejde zatial flashnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 1) S tvým FW ne, LT je pořád nejistý. 2) Pouze s JTAGovanou konzolí. 3) Nic na veřejnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Jsem delší dobu mimo. Proto bych se chtěl zeptat na pár otázek ohledně xboxu
1) existuje už nějaká spolehlivá ochrana proti banu? (mám flash 1.61)
2) jde spouštět hry bez nutnosti vkládání DVDček se hrou?
3) už jde flashnout slim?
omlouvám se. jsou to asi základní otázky, ale opravdu jsem se v tom teď delší dobu nešťoural.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.