stelon Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 ahoj lidi chci se zeptat videl jsem na staženi noveho tomb raidera ktery je na xbox live.a chci se zpetat jestli kdyz si to stahnu jak se to vypaluje aby mi to jelo diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Asi nemáš konzoli s XBR , takže nelze - jedině stáhnout za MS points . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stelon Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 a co je xbr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Pokud se takhle ptáš, tak celkem jasně nemáš konzoli, která podobnou úpravu umožňuje. Nicméně pro přsnost, jaký máš Dash, kdy jsi byl naposledy na Live a kdy byla konzole vyrobena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stelon
ahoj lidi chci se zeptat videl jsem na staženi noveho tomb raidera ktery je na xbox live.a chci se zpetat jestli kdyz si to stahnu jak se to vypaluje aby mi to jelo diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.