Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S - iOS vs Android

kopy

Recommended Posts

Chystam se ke koupi novyho mobilu a tak se rozhoduji. Tady tyhle dva mi vysli jako nejzajimavejsi, ale porad se nemuzu rozhodnout, ktery je lepsi pro me? Osobne bych vic bral iPhone s iOS kvuli mnozstvi kvalitnich aplikaci a her a celkove vysoke kvalite applu, nadruhou stranu vsichni kamosi mi radi abych sel spis do androidu, ze je lepsich jeho otevrenost, navic ten samsung hardwarove se vpodstate rovna iphonu, navic to spis resim po strance softwarove, fotak u mobilu moc nepouzivam. Mobil bych chtel hlavne na nejakou zabavu moc casto nejsu doma a notebook se mi sebou tahat fakt nechce, takze jsem to chtel vyresit timhle. Co by jste volili vy ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sama bych volila iPhone...ten je po zábavné stránce naprosto jedničkou, držela jsem v ruce jak Samsung, tak třeba i HTC a ty hry mi tam nepřišli nějak moc super (je pravda, že jsem hrála jednoduché hry, ale právě i ty jednoduché jsou na iPhonu skvělé). U mě je velké plus i za to, že je to mobil stylový - od měnění témat po kupování různých krytů apod.

Ale záleží na každém, jak se rozhodne, každý ocení něco jiného - na jiných mobilech máš asi více funkcí, ale často z toho moc nepoužiješ a mobil se stává složitým...iP si přizpůsobíš sobě, dáš si aplikace jaké chceš a z her můžeš vybírat do aleluja...:-)

Odkaz ke komentáři

osobně bych volil Android , když sem se rozhlížel po koupi nového mobilu a volil mezi WM a Androidem bylo mi doporučeno Android ... jako telefon na praci je prý nejidealnější ... nakonec sem od koupi telefonu odstoupil a čekam jak se projeví W7mobile ... v dnešní době bych volil mezi Motorelou Milstone http://www.svetandroida.cz/motorola-milestone-recenze-201004 a HTC HD 2 http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=1253 na kterým jako jedním z mála je jasné že nový W7M pojede ... no nic zas trocha informací k promyšlení

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu