kopy Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Chystam se ke koupi novyho mobilu a tak se rozhoduji. Tady tyhle dva mi vysli jako nejzajimavejsi, ale porad se nemuzu rozhodnout, ktery je lepsi pro me? Osobne bych vic bral iPhone s iOS kvuli mnozstvi kvalitnich aplikaci a her a celkove vysoke kvalite applu, nadruhou stranu vsichni kamosi mi radi abych sel spis do androidu, ze je lepsich jeho otevrenost, navic ten samsung hardwarove se vpodstate rovna iphonu, navic to spis resim po strance softwarove, fotak u mobilu moc nepouzivam. Mobil bych chtel hlavne na nejakou zabavu moc casto nejsu doma a notebook se mi sebou tahat fakt nechce, takze jsem to chtel vyresit timhle. Co by jste volili vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 iPhone ;-) zábavy až až Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Taky bych se rozhodl pro Iphone 4, já mám 3G a jsem max. spokojenej jak s velkou haldou aplikací, tak s telefonem samotnym. Se samsungem se budeš za chvíli nudit, s Iphonem se Ti to nestane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Sama bych volila iPhone...ten je po zábavné stránce naprosto jedničkou, držela jsem v ruce jak Samsung, tak třeba i HTC a ty hry mi tam nepřišli nějak moc super (je pravda, že jsem hrála jednoduché hry, ale právě i ty jednoduché jsou na iPhonu skvělé). U mě je velké plus i za to, že je to mobil stylový - od měnění témat po kupování různých krytů apod. Ale záleží na každém, jak se rozhodne, každý ocení něco jiného - na jiných mobilech máš asi více funkcí, ale často z toho moc nepoužiješ a mobil se stává složitým...iP si přizpůsobíš sobě, dáš si aplikace jaké chceš a z her můžeš vybírat do aleluja...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Ale na androidu je to podobne, a do budoucna to bude navic jeste lepsi, precijen je to momentalne nejrychleji rostouci platforma. A otevrena. Pro me jasna volba - android. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Šel bych do iPhone, protože už na něm jede Android - takže při startu iPhone si můžeš vybrat jestli chceš iOS nebo Android, ale nevim jak Android jede na iPhonu 4.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 osobně bych volil Android , když sem se rozhlížel po koupi nového mobilu a volil mezi WM a Androidem bylo mi doporučeno Android ... jako telefon na praci je prý nejidealnější ... nakonec sem od koupi telefonu odstoupil a čekam jak se projeví W7mobile ... v dnešní době bych volil mezi Motorelou Milstone http://www.svetandroida.cz/motorola-milestone-recenze-201004 a HTC HD 2 http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=1253 na kterým jako jedním z mála je jasné že nový W7M pojede ... no nic zas trocha informací k promyšlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 na hry urcite iphone...na ty hry ktery potrebujes u Androidu 1Ghz CPU staci Iphone 3G/2G v pohode...napr The sims 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Souhlasím s Kaprem. Na hry mi příjde lepší iPhone a do budoucna to vypadá velmi slibně, co se týče her na iPhone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ja bych hlasoval pro Nokii N8 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Rozhodně iPhone, do ničeho jiného bych v současné době nešel ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Kdybych měl dostatek finančních prostředků tak jdu rozhodně do iPhonu 4, ale kupuju si jen iPod Touch 4 generace poněvadž chci něco takového zábavného a je to finančně mnohem dostupnější :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Kdybych měl dostatek finančních prostředků tak jdu rozhodně do iPhonu 4, ale kupuju si jen iPod Touch 4 generace poněvadž chci něco takového zábavného a je to finančně mnohem dostupnější :-) presne tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.