smir3k Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 zdravim všechny, potřebuji poradit. ve hře ve skoro každém kole se objevuji bubliny s ruznymi funkcemi pro tvuj hraci micek na aktualni kolo, ale ani za boha nemuzu prijit na funkci cervene koule (bubliny) ktera obsahuje ovladac ps3 ,vim ze po sebrani a aktivovani ma jit ovladat micek ,mozna s nim i skakat,ale jakym talcitkem to udelam,nemam paru,zkousel sem vse,prosim poradte, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 zkus po aktivaci "X" "prudší" pohyb nahoru nebo dolu či do stran a uvidíš jak bude reagovat... (reaguje na pohybovej sezor) Při prudkých pohybech nahoru a dolu se ti míček rozeskáče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 přesně jak píše Karol,ale já jsem se to zatím moc nenaučil a vždycky mi to jde někam do háje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smir3k Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 ty joooo parada,di kza rady, celkem mi to i jde,ale rodice a pritelkyne to rici nemuzou hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Jo jo :D taky jsem měl problém na to přijít. Online spoluhráč musel ze mě mít prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.