smir3k Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2010 zdravim všechny, potřebuji poradit. ve hře ve skoro každém kole se objevuji bubliny s ruznymi funkcemi pro tvuj hraci micek na aktualni kolo, ale ani za boha nemuzu prijit na funkci cervene koule (bubliny) ktera obsahuje ovladac ps3 ,vim ze po sebrani a aktivovani ma jit ovladat micek ,mozna s nim i skakat,ale jakym talcitkem to udelam,nemam paru,zkousel sem vse,prosim poradte, diky Citovat
Karol_PS3 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2010 zkus po aktivaci "X" "prudší" pohyb nahoru nebo dolu či do stran a uvidíš jak bude reagovat... (reaguje na pohybovej sezor) Při prudkých pohybech nahoru a dolu se ti míček rozeskáče... Citovat
martinrehakcz Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2010 přesně jak píše Karol,ale já jsem se to zatím moc nenaučil a vždycky mi to jde někam do háje :-) Citovat
smir3k Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2010 ty joooo parada,di kza rady, celkem mi to i jde,ale rodice a pritelkyne to rici nemuzou hehe Citovat
Midendorf Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2010 Jo jo :D taky jsem měl problém na to přijít. Online spoluhráč musel ze mě mít prdel. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.