maxxim Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 potrebuji help.... chci si koupit psp ale nevim kde ho jeste maj, poradite mi nejakej e-shop nebo obchod v okoli brna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havlbrod Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 potrebuji help.... chci si koupit psp ale nevim kde ho jeste maj, poradite mi nejakej e-shop nebo obchod v okoli brna? no tak.nejlepší jsou malé zapadlé krámky:-) ale maj ho všude..jen na většině míst musíš počkat než jim přijde..ale když si ho obědnáš tak do 2 tydnu ho tam nejdééle máš..to se vydržet dá:-) ..jinak nevím jestly v Brně ho máte ale nejlepší je asi obchod..DATARD...tak ho maj vždy na 99% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martinor Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 V Brně ho maj na Svoboďáku vedle KFC je tam takovej obchůdek s pařbama atp. a hraje tam hudba z repráčků.Tam ho prej maj a dokonce se dá aji zkusit :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maxxim
potrebuji help.... chci si koupit psp ale nevim kde ho jeste maj, poradite mi nejakej e-shop nebo obchod v okoli brna?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts