calibros1988 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Zdravim poanove chci se zeptat mam fifu11 a chci hrat live hral jsem 4 dny a pak mi to pise at vlozim nejaky kod nemate nejaky nebo nevite jak to udelat abych mohl hrat pres live dekuji za rady panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 ten kód máš napsanej na zadní straně manuálu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Nebo, Pokud jsi pirát, tak koupit za800 bod u online Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 calibros1988 Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 bohuzel jsem pirat a body zadne nemam tak bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 ono nejde hrát online zápasy bez toho kódu ??? :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 jen 7 dni - trial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 calibros1988 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 tak to je v loji...tak to nevim co budu delatr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Já vím co bys měl dělat,šetřit a koupit originál,konečně něco co funguje na piráty...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 calibros1988 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 mam fifu 10 ale od te doby co jsem nainstaloval 11 tak kdyz si chci dat multi 10 tak mi to skoci normalne do zapasu live a pak to spadne a pise ze mam necitelne dvd at ho vycistit pritom tam nemam ani skrabanecek. tak sem stahl z netu 10 a taky nejde a pritom mam 10 origo a nejede kurva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tvankat Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Zdravím, já naštěstí pirát nejsem a koupil jsem si origo. Mám ale jeden problém. O vánocích jsem začal fifu 11 hrát u bráchy na PS3 a zadal jsem tam ten kód ze zadní strany manuálu. Vše ok. Ale po vánocích jsem přijel domu a chtěl zadat kód...... ejhle, nejde. Prý je možnost to do 30ti dnů nějak deaktivovat, nevíte někdo jak? Nebo nějaký jiný způsob? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
calibros1988
Zdravim poanove chci se zeptat mam fifu11 a chci hrat live hral jsem 4 dny a pak mi to pise at vlozim nejaky kod nemate nejaky nebo nevite jak to udelat abych mohl hrat pres live dekuji za rady panove
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.