Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

obraz zrní!! a ovladac se odpojuje!!!

braz

Otázka

zdravim mam xbox 360 model elite je tak 3 roky starej a moje chyba je v tom ze kdyz je konzole na hdmi kabelu na televizi obraz zacne po urcite dobe (cca asi 10 minut) silene zrnit a to tak ze se neda vubec parit je to proste hnus. Tak jsem si rekl ze konzoli prepojim na cinče na tom druhym kablu co je k xku asi tyden v pohode a najednou asi tak pred 30 minutama se to ozvalo zase telku mam v pohode jelikoz je tohle moje druhy xko a vim ze televizi to neni. A co je jeste lepsi ovladac jaksi blbne kazdejch 10 az 15 minut se sam od sebe vypne a baterie v nem jsou fungl nový nevite co by s tim mohlo byt?? Predem dik aspon za radu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

umrelo ti iksko a ovladac taky, s tim ovladacem jsem mel to same kdyz kontakty trosku vytahnes( vyhnes) tak by mel zase fungovat nesmis s nim hazet o zem nebo drtit pri pareni. A 10 min odpovida zahrati ixka, takze je v pici ovsem predpokladam, ze jsi i jiny HDMI kabel zkousel.

Odkaz ke komentáři

• 0

ak mas xko zabanovane, resp. po RROD zaruke (MFR date + 6 mesiacov + 3 roky) tak by som to asi cele rozobral, vycistil, a skusil fixnut RROD (pravdepodobne tam bude chyba) ... niesom ale odbornik takze pockaj si na odpoved niekoho, kto to uz riesil, alebo hladaj odpoved aj inde, ako priklad uvadzam video (s komentarmi) ak je to to iste co mas ty, snad sa docitas

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu