muchoska Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2010 Cau dal sem si do psp hru b-boy.cso a psp mi tu hru nechce najit nevi nekdo?? kamosovi to najde ale me ne :( mam 5.50 GEN-D (full) prosim nekdo pomoc Citovat
0 kdyr Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2010 převed to na .iso a dej to do složky MS0:/ISO Citovat
0 muchoska Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2010 jo dik pomohlo ale seka se to. :( takze du stahovat dalsi :( Citovat
0 Raczek Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2010 nastav si vetsi frekvenci procesoru ve vsh menu Citovat
0 muchoska Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2010 :D nejsem zas takova lamka :D:D mam to na max Citovat
0 brizap Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2010 no ona ta hra neni zas tak náročná stačí default...je to špatná verze stáhni jinou Citovat
0 muchoska Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2010 sak stahuju i kdyz s tim mojim internetem :DDD stejnak mi nejde do hlavy jaktoze to tomu kamosovi ide: :D:D Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2010 Nechte si všechno na Default a nic netaktujte!! Je to zbytečný a akorát za chvíli se začne PSP je*at a hned tu budete spamovat, že vám blbne a nevíte co s tím... Btw dělá ti to jenom u týhle hry nebo jich je víc? Možná máš nekvalitní paměťovku... Citovat
Otázka
muchoska
Cau dal sem si do psp hru b-boy.cso a psp mi tu hru nechce najit nevi nekdo?? kamosovi to najde ale me ne :(
mam 5.50 GEN-D (full) prosim nekdo pomoc
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.