Miši2 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Cau budu si přeinstalovat comp a tak si dělám zálohy savu her na kterych mi zalezi, ale mám problém najít Savy od AC 2 hledal sem to pres USER ale tam nic neni ani v normal slozce nevite nekdo kde bych ty savy nasel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 C:\Documents and Settings\Uzivatel\Data aplikací\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games Kdyz to tam nenajdes tak zkus v zlozke C:\Documents and Settings\Uzivatel\ dat nahore nastroje a moznosti slozky, tam zobrazeni a najdi ikonku zobrazovat skryte subory a zlozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miši2
Cau budu si přeinstalovat comp a tak si dělám zálohy savu her na kterych mi zalezi, ale mám problém najít Savy od AC 2 hledal sem to pres USER ale tam nic neni ani v normal slozce nevite nekdo kde bych ty savy nasel ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.