muchoska Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Zdravim shanim nejakou FPS RPG hru neco jako borderlands akorat neco na slabsi masinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Zkus sérii Elder Scroll (Morrowind, Oblivion) a nasaď si luk, nebo kuši. Z jiných her, třeba Deus Ex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Mount and Blade (luxusní hra), Fallout 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 A co treba serie Stalker? Pises na slabsi masinu no.. ale muzes to zkusit. Jeste me napada bioshock, ale ten neni na slabsi masinu, i kdyz na low details.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 kdybys nemel slabou masinu tak bych doporucil metro 2033 ale muzes to skusit na low Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Kdybych nemel slabou masinku tak hraju takových her :D RaiN : m&b dobra hra ale ja bych radsi nadech strilecky FO3 seka se :( VVenca8 : stalker SoCH mi jde ale to je zasae takovy strasidelny :D vicemene sem na kompu az k veceru a moc nemam rad ty skakaci svine :D a bioshock nevim vyzkousim usagi111 : njn u me je problem ta masinka :( Kdyztak moje sestava ale berte rezervu Ram : 2Gb Procesor : 2.5 Grafika : 512 DDr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Tak kamo moje nynejsi sestava je o 1gb horsi v ramce a o 0.7Ghz horsi v procesoru.. vsechny hry co sem vypsal mi jedou plynule na stredni detaily takze s tim problem nebude :cheesygrin: jo a jestli nemas rad skakaci svine v stalkerovi tak bioshock ani neinstlauj :cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 na to ti metro 2033 pude akorat bez psychx a na streddni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Tak kamo moje nynejsi sestava je o 1gb horsi v ramce a o 0.7Ghz horsi v procesoru.. vsechny hry co sem vypsal mi jedou plynule na stredni detaily takze s tim problem nebude :cheesygrin: jo a jestli nemas rad skakaci svine v stalkerovi tak bioshock ani neinstlauj :cheesygrin:. :D:D:D:D:D:D Proc same strasidelne :D:D:D preci jen je vecer tma a ja se do toho vzdycky zazeru :D:D Vvenca8 a neznas nakou RPG hru ktera se ti rozjede?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Ciste RPG? Gothic 1 2 3 .. TES Oblivion .. Dragon age .. Fallout 1 2 3 .. ted si na vic nevzpomenu, kdyztak doplnim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 pche... dragon age se mi seka :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Tak to nevim.. me jede plynule na stredni detaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 ja to mam na nejmensi a stejne se mi to seka tak mi nerikej ze mas slabsi masinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 kaslu na ty novejsi hry du si zahrat Heroes 3 :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Jo Heroes 3 to sme parivali kdyz sme byli mali:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 A co takhle zaklinac (The witcher) je to v CZ poutavy pribeh i grafika pekna :) puvodem z Polska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 hhmmm... to zni lakave zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Tak si du stahovat TES : oblivion ale ten muj net :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Jo Heroes 3 to sme parivali kdyz sme byli mali:D Pche prej maly vis jak je to suprova hra?? :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Vsak ja nerikam ze je spatna :cheesygrin: jen ze sme ji hrali jako maly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Jj 100% zaklínač :D Fallout 3 polda 1-5 :D doporučuju na 103% xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Zaklínač na 2,5ghz mašině jednojadru bude asi dost zlobit taky sem to pařil na jednojadru 1,5ghz ram a Ati HD 3850 pro na 512 a docela to cukalo ale je to jen otázkou jak se bude chovat u tebe ... ale je to už kdysi dávno dřív než sem přešel na konzole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 co takhle hry 2006-2008 ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
střelec Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 hele a co mass effect a mass effect 2 sice to není fps ale RPG to je dobrý a já má jen o trochu silnění pc než ty a obě rozehraju na střední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 konecne nekdo pochopil co znamena "slabsi masinka" :D:D skusim tu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.