sechmet Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 funguju na f.w 3.10 iso hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 funguju na f.w 3.10 iso hry? nepujdou...musis upgradovat na fw 3.50 a udelat downgrade pres hru Lumines Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 jestli nemyslíí 3.10 oe-a :D Ale jestli ne tak nefungujou... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 funguju na f.w 3.10 iso hry? HMMM...1příspěvek a už taká ko*otská otázka!!!!.... čti topic pro začátečníky a pak se na něco ptej!!!!!! OMG kvůly takovým de*ilům si eště rozmlátím noťas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 to (+|___|+): klidni se.. uz jsi myslim obdrzel zpravu typu: "nikdo neni vseved.. a ani ty jsi nebyl".. takze tak.. a kvuli se pise kvuli ne "kvuly" .. ja vim, ono to obcas ujede a clovek mackne ze setrvacnosti spatnou klavesu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 to (+|___|+): klidni se.. uz jsi myslim obdrzel zpravu typu: "nikdo neni vseved.. a ani ty jsi nebyl".. takze tak.. a kvuli se pise kvuli ne "kvuly" .. ja vim, ono to obcas ujede a clovek mackne ze setrvacnosti spatnou klavesu.. no nebyl jsem....ALE než jsem něco napsal tak jsem si přečetl ten nejduležitější topic!!:) vždycky když jsem něco nevěděl prwně jsem dal bud ten topic nebo hledat...když nebylo tak jsem se zeptal v shoutu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 no nebyl jsem....ALE než jsem něco napsal tak jsem si přečetl ten nejduležitější topic!!:) vždycky když jsem něco nevěděl prwně jsem dal bud ten topic nebo hledat...když nebylo tak jsem se zeptal v shoutu... souhlasím to už je na zabití.....nikdo tady není schopnej si to přečíst každý to tady radši zaplňuje dalšími a dalšími stupidními dotazy :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 souhlasím to už je na zabití.....nikdo tady není schopnej si to přečíst každý to tady radši zaplňuje dalšími a dalšími stupidními dotazy :? kdyby se aspon ptaly v shoutu... a nezakládaly new topicy...kdybych to tak já nedělal tak mám minimálně 3new topicy denně...(a příspěvků nepočítatelno) EDIT:ale aspon se v tom shoutu ptám na méně stupidní věci:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Ježiš esli je tu nowej tak se asi na foru neorientuje ne..... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 v tom případě by bylo dobré každému při registraci automaticky poslat email který by obsahoval link na topic pro začátečníky který by si hned mohli přečíst a nebo ještě lépe museli ;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.