Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

3.10

sechmet

Recommended Posts

to (+|___|+): klidni se.. uz jsi myslim obdrzel zpravu typu: "nikdo neni vseved.. a ani ty jsi nebyl".. takze tak.. a kvuli se pise kvuli ne "kvuly" .. ja vim, ono to obcas ujede a clovek mackne ze setrvacnosti spatnou klavesu..

no nebyl jsem....ALE než jsem něco napsal tak jsem si přečetl ten nejduležitější topic!!:) vždycky když jsem něco nevěděl prwně jsem dal bud ten topic nebo hledat...když nebylo tak jsem se zeptal v shoutu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nebyl jsem....ALE než jsem něco napsal tak jsem si přečetl ten nejduležitější topic!!:) vždycky když jsem něco nevěděl prwně jsem dal bud ten topic nebo hledat...když nebylo tak jsem se zeptal v shoutu...

souhlasím to už je na zabití.....nikdo tady není schopnej si to přečíst každý to tady radši zaplňuje dalšími a dalšími stupidními dotazy :?

Odkaz ke komentáři

souhlasím to už je na zabití.....nikdo tady není schopnej si to přečíst každý to tady radši zaplňuje dalšími a dalšími stupidními dotazy :?

kdyby se aspon ptaly v shoutu... a nezakládaly new topicy...kdybych to tak já nedělal tak mám minimálně 3new topicy denně...(a příspěvků nepočítatelno)

EDIT:ale aspon se v tom shoutu ptám na méně stupidní věci:P

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu