MaRa Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2007 funguju na f.w 3.10 iso hry? nepujdou...musis upgradovat na fw 3.50 a udelat downgrade pres hru Lumines Citovat
Antabelus Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2007 jestli nemyslíí 3.10 oe-a :D Ale jestli ne tak nefungujou... :D Citovat
Zavorka Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2007 funguju na f.w 3.10 iso hry? HMMM...1příspěvek a už taká ko*otská otázka!!!!.... čti topic pro začátečníky a pak se na něco ptej!!!!!! OMG kvůly takovým de*ilům si eště rozmlátím noťas... Citovat
R4don Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2007 to (+|___|+): klidni se.. uz jsi myslim obdrzel zpravu typu: "nikdo neni vseved.. a ani ty jsi nebyl".. takze tak.. a kvuli se pise kvuli ne "kvuly" .. ja vim, ono to obcas ujede a clovek mackne ze setrvacnosti spatnou klavesu.. Citovat
Zavorka Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2007 to (+|___|+): klidni se.. uz jsi myslim obdrzel zpravu typu: "nikdo neni vseved.. a ani ty jsi nebyl".. takze tak.. a kvuli se pise kvuli ne "kvuly" .. ja vim, ono to obcas ujede a clovek mackne ze setrvacnosti spatnou klavesu.. no nebyl jsem....ALE než jsem něco napsal tak jsem si přečetl ten nejduležitější topic!!:) vždycky když jsem něco nevěděl prwně jsem dal bud ten topic nebo hledat...když nebylo tak jsem se zeptal v shoutu... Citovat
Rune Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2007 no nebyl jsem....ALE než jsem něco napsal tak jsem si přečetl ten nejduležitější topic!!:) vždycky když jsem něco nevěděl prwně jsem dal bud ten topic nebo hledat...když nebylo tak jsem se zeptal v shoutu... souhlasím to už je na zabití.....nikdo tady není schopnej si to přečíst každý to tady radši zaplňuje dalšími a dalšími stupidními dotazy :? Citovat
Zavorka Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2007 souhlasím to už je na zabití.....nikdo tady není schopnej si to přečíst každý to tady radši zaplňuje dalšími a dalšími stupidními dotazy :? kdyby se aspon ptaly v shoutu... a nezakládaly new topicy...kdybych to tak já nedělal tak mám minimálně 3new topicy denně...(a příspěvků nepočítatelno) EDIT:ale aspon se v tom shoutu ptám na méně stupidní věci:P Citovat
Antabelus Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2007 Ježiš esli je tu nowej tak se asi na foru neorientuje ne..... :dozey: Citovat
Rune Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2007 v tom případě by bylo dobré každému při registraci automaticky poslat email který by obsahoval link na topic pro začátečníky který by si hned mohli přečíst a nebo ještě lépe museli ;):D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.