klokanicek Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Ahoj poradí mi někdo proč mi jdou hry doleva. Hrdina se nedá ovládat a beží pořád doleva. Děkuji Míra. Dá se stáhnout čeština do PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexi Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Pravděpodobně zaseklej joystick a nemusi to bejt vyditelný napovrchu ale třeba seplej kontakt bo nevim nerozumim tomu jak PSP funguje ale podle toho co řikáš o ovládáni postavičky by to nasvědčovalo V hlavnim menu PSP joystick nefunguje tak tam ti to nic nedělá ale u her se to projevuje ;) EDIT: Jo tu češtinu bych taky brala i když mě ájina nevadi ale stejně by to bylo COOL :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 čeština je na psp ale je to upe zbitečné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexi Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Sice máš pravdu že to je zbytečný ale stejný to máš i u mobilů --> taky má hafo lidi v něm češtinu a přitom se s nim dá domluvit i engliš tak řada lidi tu čéjinu uvitá i ve svym PSP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Jenže mobily máš česky od výrobce a děláš tam x čiností, takže tam jí ocením. V PSP máš akorát samý primitivnosti kde ani nic nepíšeš a akorát vybíráš z možností... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.