klokanicek Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Ahoj všichni. Prosím o radu, proč mi hrdina jde stále doleva a nedá se ovládat bojuje, ale stále běží doleva. Při automobilové hře jde auto ovládat, ale stále míří taky doleva. Ovládání PSP mimo hru není žádný problém. Děkuji klokanicek@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mijo1468624365 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 kdyz jsem psp kopil, delalo mi to taky, bylo to z druhe ruky a kdyz jsem to rozebral, zjistil jsem, ze neni vodiva desticka pod joystickem, nechal jsem vymenit, stalo to 1500kc :) pokud mas nove nebo ze jsi ho nove kupoval, tak to bude jen joystick za cca 300 a mozna staci jen vycistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
klokanicek
Ahoj všichni.
Prosím o radu, proč mi hrdina jde stále doleva a nedá se ovládat bojuje, ale stále běží doleva. Při automobilové hře jde auto ovládat, ale stále míří taky doleva. Ovládání PSP mimo hru není žádný problém. Děkuji klokanicek@seznam.cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.