vrct Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Zdravím. Mám dotaz jestli tu někdo hraje UFC a jeslti někdo má CZ live camp. Pokud ano dejte mi vědět bud tady PM nebo GT na xbox 360 Peeesa. Jeslti žadnej něni a měl by někdo zajem ozvěte se a něco založime. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Je možno hrát v ringu i s více bojovníiky jako to je ve smackdownu? 2 na 2, 3 na 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ahoj...já hraju ;) Momentálně jsem UFC pujčil, takže si na camp název nevzpomenu (bylo složitý vymyslet nezadaný jméno :D) Je možno hrát v ringu i s více bojovníiky jako to je ve smackdownu? 2 na 2, 3 na 3? MMA neni Wrestling omg :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NextKing Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 MMA je smíšený ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.