Lexi Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Ahoj mám problém s kartou Mám PSP z druhý ruky a dostala sem ho i s modrou 2 GB kartou Všechno jelo tak jak mělo ale brácha má ve zvyku experimentovat na svym PSP s hrama a tak měl zálusk na 2. 2GB kartu (na mou) On dostal mou a já si koupila červenou 4GB - stejnej výrobce jen jiná barva a jiná kapacita 8) Teď se mi ale objevil problém --> při přehráváni pisniček se kousek přehraje a pak to napiše že je soubor poškozen a přejde na dalši u který se zas přehraje kousek a opět hláška že je poškozen a tak to de dál :!: MP3 můžu přehrávat už jen v přehrávači SENS ME a to vč. dřive hlášenejch poškozenejch (ty fakt jedou) :?: Jinak na hry, obrázky a spol karta funguje normálně a s modrou (2 GB) se mi to nestalo ani jednou 8) EDIT: Nejsem si jistá do který kategorie to patři (hardware x software) ale asi to bude do hardware tak bych poprosila moderátory o přesun ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.